Visrolletje met roomkaas

Visrolletje met roomkaas

Vis en kaas combineren prima! Vooral als je ze samen in de oven stopt krijg je vaak een heerlijk resultaat.

Visrolletje met roomkaas

De combinatie vis, kaas en oven is eigenlijk altijd lekker. En gemakkelijk, want na een snelle voorbereiding doet de oven het werk.
Moeilijkheid eitje
Afwas geen
Trefwoorden limoen roomkaas vis
Voorbereiding 5 minuten
Geduld, terwijl de oven het werk doet 15 minuten
Porties 1 portie
Recept van Gabrielle

Benodigdheden

  • oven

Ingrediënten

  • 1 smalle visfilet bijvoorbeeld een halve pangasiusfilet
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 eetlepel gekruide roomkaas

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°.
  • Wrijf de vis aan beide kanten in met het limoensap. Besmeer één kant ruimhartig met roomkaas. Rol de filet op en zet eventueel vast met een prikker.
  • Vet een ovenschaaltje een klein beetje in (of leg er een stukje bakpapier in) en zet het visrolletje op z'n kant er in. Schuif voor een kwartier in het midden van de voorverwarmde oven.

Tips

Heerlijk met gebakken aardappels en een eenvoudige salade of groene groenten.
Meer vis ideeën? Klik maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept