De combinatie vis, kaas en oven is eigenlijk altijd lekker. En gemakkelijk, want na een snelle voorbereiding doet de oven het werk.
Moeilijkheid eitje
Afwas geen
Trefwoorden limoen roomkaas vis
Voorbereiding 5 minutenmin
Geduld, terwijl de oven het werk doet 15 minutenmin
Porties 1portie
Recept van Gabrielle
Benodigdheden
oven
Ingredients
1smallevisfiletbijvoorbeeld een halve pangasiusfilet
1eetlepellimoensap
1eetlepelgekruide roomkaas
Instructions
Verwarm de oven voor op 180°.
Wrijf de vis aan beide kanten in met het limoensap. Besmeer één kant ruimhartig met roomkaas. Rol de filet op en zet eventueel vast met een prikker.
Vet een ovenschaaltje een klein beetje in (of leg er een stukje bakpapier in) en zet het visrolletje op z'n kant er in. Schuif voor een kwartier in het midden van de voorverwarmde oven.
Tips
Heerlijk met gebakken aardappels en een eenvoudige salade of groene groenten.Meer vis ideeën? Klik maar!