Vis en kaas combineren prima! Vooral als je ze samen in de oven stopt krijg je vaak een heerlijk resultaat.
Visrolletje met roomkaas
De combinatie vis, kaas en oven is eigenlijk altijd lekker. En gemakkelijk, want na een snelle voorbereiding doet de oven het werk.
Porties 1 portie
Benodigdheden
- oven
Ingrediënten
- 1 smalle visfilet bijvoorbeeld een halve pangasiusfilet
- 1 eetlepel limoensap
- 1 eetlepel gekruide roomkaas
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Wrijf de vis aan beide kanten in met het limoensap. Besmeer één kant ruimhartig met roomkaas. Rol de filet op en zet eventueel vast met een prikker.
- Vet een ovenschaaltje een klein beetje in (of leg er een stukje bakpapier in) en zet het visrolletje op z'n kant er in. Schuif voor een kwartier in het midden van de voorverwarmde oven.
Tips
Heerlijk met gebakken aardappels en een eenvoudige salade of groene groenten.
Meer vis ideeën? Klik maar!