Noodles zijn zo makkelijk om te maken en je kunt er zo veel mee variëren.
Noodle bowl met paksoi
Supersnel en lekker!
Porties 1 portie
Ingrediënten
- 1 blok noodles
- 1 ui gesnipperd
- 1 teentje knoflook fijngesneden
- 5 flinke champignons in kwarten
- 4 bladen paksoi in stukjes
- 1 klein handje cashewnoten
Instructies
- Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Fruit de ui en knoflook even aan. Voeg de champignons toe en bak twee minuten mee.
- Voeg de paksoi toe en bak een paar minuten mee, tot het groen geslonken is. Kruid met peper.
- Giet de noodles af en doe ze in je kommetje. Voeg het groentenmengsel toe en maak af met de cashewnoten.
Tips
Paksoi is zo’n groente die je eigenlijk altijd in huis kunt hebben. Het is makkelijk te bewaren en je kunt er steeds zo veel van gebruiken als je nodig hebt. Pel gewoon de buitenste bladen af tot je genoeg hebt. De rest gaat in de originele verpakking terug de groentelade van de koelkast in.
Overgebleven champignons kun je minder lang bewaren en met noodles kun je natuurlijk heel veel andere dingen maken.
Ik had nog gele rijst over, dat ging er ook prima bij. Lekker weel cashewnoten er door, een heerlijk gerecht en snel klaar.
Hi Ada, dank je voor je reactie. Heerlijk, wat extra cashewnoten er door!