Garnalenmousse

Garnalenmousse

Als voorgerecht, amuse of borrelhapje: deze garnalenmousse is op heel veel manieren te gebruiken. En snel klaar, dat is ook fijn.

Garnalenmousse

Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden garnalen Griekse yoghurt limoen Spaanse peper
Voorbereiding 2 minuten
Bereiding 5 minuten
Porties 8 porties
Recept van Gabrielle

Ingrediënten

  • 200 gram garnalen gekookt en gepeld
  • 100 gram Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel limoensap
  • ¼ Habanero of andere Spaanse peper voor een wat mildere smaak

Instructies

  • Voeg alle ingrediënten samen in de hakmolen of keukenmachine en mix tot een luchtige mousse. Lekker met wat geraspte limoenschil er over.

Tips

Heerlijk met blini’s in combinatie met avocadomousse en zalmmouse.
Blini's uit de poffertjesmaker
Wil je er van die mooie quenelles van maken? In dit filmpje zie je hoe je dat makkelijk doet.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept