Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print dit recept
Garnalenmousse
Moeilijkheid
eitje
Afwas
heel weinig
Trefwoorden
garnalen Griekse yoghurt limoen Spaanse peper
Voorbereiding
2
minuten
min
Bereiding
5
minuten
min
Porties
8
porties
Recept van
Gabrielle
Benodigdheden
hakmolen of keukenmachine
Ingredients
200
gram
garnalen
gekookt en gepeld
100
gram
Griekse yoghurt
1
eetlepel
limoensap
¼
Habanero
of andere Spaanse peper voor een wat mildere smaak
Instructions
Voeg alle ingrediënten samen in de hakmolen of keukenmachine en mix tot een luchtige mousse. Lekker met wat geraspte limoenschil er over.
Tips
Heerlijk met
blini's
in combinatie met
avocadomousse
en
zalmmouse
.
Wil je er van die mooie quenelles van maken? In
dit filmpje
zie je hoe je dat makkelijk doet.