Wrap met een gebakken eitje

Wrap met een gebakken eitje

Hoewel ik brood, zeker vers uit de oven, heerlijk vind, eet ik het niet elke dag omdat ik me er vaak wat opgeblazen door voel. Wraps werken bij mij dan net wat beter, dus vaak vervang ik het brood door een wrap. En die zijn zó veelzijdig, dan kun je elke dag iets anders eten met dezelfde basis.

Wrap met een gebakken eitje

Lekker een wrapje voor de lunch, of zelfs als ontbijt. Waarom ook niet?
Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden eitje kaas ontbijtspek wraps
Voorbereiding 1 minuut
Bereiding 5 minuten
Porties 1 portie
Recept van Gabrielle

Ingrediënten

  • 2 plakjes ontbijtspek
  • 1 eitje
  • 1 wrap
  • 1 handje geraspte kaas

Instructies

  • Bak het ontbijtspek lekker knapperig en voeg het getikte eitje toe. Je kunt een spiegeleitje maken of de dooier kapot maken, net wat je lekker vindt.
  • Bestrooi de wrap met de kaas en zet anderhalve minuut in de magnetron op de hoogste stand, totdat de kaas gesmolten is.
  • Leg je gebakken eitje op de nog warme wrap en smullen maar!

Tips

Meer met wraps of ze zelf maken kan natuurlijk ook. En voor meer eitjes hebben we volop ideeën!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept