Hoewel ik brood, zeker vers uit de oven, heerlijk vind, eet ik het niet elke dag omdat ik me er vaak wat opgeblazen door voel. Wraps werken bij mij dan net wat beter, dus vaak vervang ik het brood door een wrap. En die zijn zó veelzijdig, dan kun je elke dag iets anders eten met dezelfde basis.
Wrap met een gebakken eitje
Lekker een wrapje voor de lunch, of zelfs als ontbijt. Waarom ook niet?
Porties 1 portie
Ingrediënten
- 2 plakjes ontbijtspek
- 1 eitje
- 1 wrap
- 1 handje geraspte kaas
Instructies
- Bak het ontbijtspek lekker knapperig en voeg het getikte eitje toe. Je kunt een spiegeleitje maken of de dooier kapot maken, net wat je lekker vindt.
- Bestrooi de wrap met de kaas en zet anderhalve minuut in de magnetron op de hoogste stand, totdat de kaas gesmolten is.
- Leg je gebakken eitje op de nog warme wrap en smullen maar!