Er zijn van die dagen, dat ik gewoon iets wil maken met wat ik nog in huis heb. Hoewel ik boven een winkelcentrum met twee supermarkten woon, zijn er dagen dat ik gewoon geen zin heb om nog boodschappen te doen. En gelukkig is mijn voorraadkast altijd wel gevuld. Dus voilà, een makkelijke lunch met wat ik nog in huis had.
Hoewel ik brood echt heerlijk vind, probeer ik het niet elke dag te eten. Van te veel brood voel ik me gauw opgeblazen en ik heb ook de neiging om te stapelen met beleg. Dat helpt niet om die kilootjes onder controle te krijgen. Wraps zijn dan een perfect alternatief.
Rookworst wrap
Zo simpel, zo lekker. Met een paar ingrediënten heb je in no time een lekkere lunch of lichte avondmaaltijd.
Porties 1 portie
Benodigdheden
Ingrediënten
- 2 (volkoren) wraps
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
- ½ magere rookworst of een eenpersoons rookworstje
- ⅓ komkommer in plakjes
- 1 eetlepel salsa naar keuze
Instructies
- Warm de wraps op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de rookworst overlangs doormidden en grill de worst een minuut of drie aan elke kant.
- Verdeel een eetlepel Griekse yoghurt over de warme wrap, leg de rookworst en komkommer er op en maak af met wat salsa. Naar smaak kun je nog peper of kruiden toevoegen.