Pinda-chocoladebroodje

Pinda-chocoladebroodje

Oeps, een plakje bladerdeeg te veel ontdooid. Weggooien? Welnee! Gewoon een lekker chocoladebroodje van maken. Bijvoorbeeld met pindakaas, hmmmm.

Je mag natuurlijk ook speciaal hiervoor het bladerdeeg ontdooien. Wat let je?

Pinda-chocoladebroodje

Trek in een lekker hapje voor ontbijt of brunch? Dit pinda-chocoladebroodje maak je in een handomdraai en smaakt altijd ;-).
Moeilijkheid eitje
Afwas geen
Trefwoorden bladerdeeg chocolade pindakaas veganistisch vegetarisch
Voorbereiding 5 minuten
Wachten, terwijl de oven het werk doet 25 minuten
Porties 1 broodje
Recept van Gabrielle

Benodigdheden

  • oven

Ingrediënten

  • 1 plakje bladerdeeg ontdooid
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 1 stukje chocolade naar keuze, je kunt ook hagelslag gebruiken, of een combinatie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°.
  • Prik wat gaatjes in het bladerdeeg. Besmeer licht met pindakaas en beleg met de chocolade. Rol het broodje dicht en leg het met de naad naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif voor ongeveer 25 minuten onderin de voorverwarmde oven.

Tips

Geen chocoladefan (kan dat?), maar wel bladerdeeg in huis en trek in iets zoets? Kijk hier eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept