Oeps, een plakje bladerdeeg te veel ontdooid. Weggooien? Welnee! Gewoon een lekker chocoladebroodje van maken. Bijvoorbeeld met pindakaas, hmmmm.
Je mag natuurlijk ook speciaal hiervoor het bladerdeeg ontdooien. Wat let je?
Pinda-chocoladebroodje
Trek in een lekker hapje voor ontbijt of brunch? Dit pinda-chocoladebroodje maak je in een handomdraai en smaakt altijd ;-).
Porties 1 broodje
Benodigdheden
- oven
Ingrediënten
- 1 plakje bladerdeeg ontdooid
- 1 eetlepel pindakaas
- 1 stukje chocolade naar keuze, je kunt ook hagelslag gebruiken, of een combinatie
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Prik wat gaatjes in het bladerdeeg. Besmeer licht met pindakaas en beleg met de chocolade. Rol het broodje dicht en leg het met de naad naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif voor ongeveer 25 minuten onderin de voorverwarmde oven.
Tips
Geen chocoladefan (kan dat?), maar wel bladerdeeg in huis en trek in iets zoets? Kijk hier eens.