Pangasius vissticks met ovengroenten

Pangasius vissticks met ovengroenten

Pangasius vissticks met ovengroenten

Tja, wat je zelf maakt is echt lekkerder, dat geldt ook voor vissticks. Deze van Pangasiusfilet komen uit de oven, samen met de groenten (wel zo makkelijk!) en zijn simpelweg verrukkelijk.
Moeilijkheid niet moeilijk
Afwas normaal
Trefwoorden bloem broccoli eitje paneermeel paprika parmezaan vis
Bereiding 30 minuten
Porties 1 portie
Calorieën 500kcal
Recept van Annemiek

Benodigdheden

  • oven

Ingrediënten

  • 10 gram bloem
  • 1 eitje losgeklopt
  • 30 gram paneermeel
  • lekker veel peper
  • snufje zout
  • 1 eetlepel viskruiden
  • 150 gram pangasiusfilet
  • 1 paprika in repen gesneden
  • 1 kleine broccoli in roosjes
  • beetje Parmezaanse kaas

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 220°.
  • Maak 3 bordjes: één met bloem, één met ei en één met paneermeel, gemengd met peper, zout en viskruiden.
  • Snijd de vis in lekker grote repen. Haal iedere reep eerst door de bloem, dan door het ei en dan door de paneermeel. Leg de repen die klaar zijn op een bakplaat met een bakpapiertje.
  • Verdeel de broccoli en paprika ook over de bakplaat, spray of sprenkel daar wat olie over en dan kan het geheel in de oven, voor 12 tot 15 minuten.
  • Schep alles mooi op een bord en strooi een beetje (parmezaanse) kaas over de groenten.

Tips

Voor meer inspiratie met vis kun je natuurlijk ook hier terecht.

Nutrition

Calories: 500kcal

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept