Bananenpannenkoek

Bananenpannenkoek

Bananenpannenkoek

Een goed begin van de dag is het halve werk. Nou, dit is een goed begin hoor! Een lekkere bananenpannenkoek met yoghurt, fruit en wat gezonde zaden en pitten. En, niet onbelangrijk, heeeel snel klaar.
Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden banaan eitje fruit Griekse yoghurt lijnzaad pompoenpitten vegetarisch
Bereiding 10 minuten
Porties 1 portie
Calorieën 340kcal
Recept van Annemiek

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 banaan
  • snufje kaneel
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • 100 gram cantaloupe of ander fruit naar keuze
  • 1/2 eetlepel pompoenpitten
  • 1/2 eetlepel gebroken lijnzaad

Instructies

  • Meng in de keukenmachine de eieren, de banaan en een beetje kaneel. Giet dit mengsel in een koekenpan en bak de pannenkoek in ongeveer 10 minuten aan beide kanten. Tussendoor omdraaien gaat het makkelijkste met een grote deksel.
  • Leg de pannenkoek dubbel gevouwen op een bord. Schep er een grote eetlepel yoghurt bij, en leg het fruit ernaast. Even afmaken met pompoenpitten en wat gebroken lijnzaad.

Tips

Meer inspiratie voor lekkere ontbijtjes vind je natuurlijk ook hier.

Nutrition

Calories: 340kcal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept