Mihoenbowl met mango

Mihoenbowl met mango

Bowls, kommetjes, gevuld met lekkers. Ik hou er van. Een aantal ingrediënten bij elkaar zoeken, proeven, smaken combineren, dat is de kracht van een goed kommetje eten. En het oog wil ook wat, ze zien er ook vaak heel aantrekkelijk uit.

Mihoenbowl met mango

Een snel kommetje heerlijk vers eten. Dat wil je eigenlijk elke dag wel toch? Met bowls varieer je oneindig.
Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden bosui cashewnoten eten uit een kommetje gerookte kipfilet mango mihoen soyasaus
Voorbereiding 5 minuten
Bereiding 5 minuten
Porties 1 portie
Recept van Gabrielle

Ingrediënten

  • 1 blokje mihoen
  • 80 gram gerookte kipfilet van een stukje of plakjes van de vleeswarenafdeling
  • ½ mango in stukjes
  • 1 klein handje cashewnoten ongebrand en ongezouten
  • 1 bosui in ringetjes
  • 2 eetlepels soyasaus

Instructies

  • Kook of wel de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Giet het water af en doe de mihoen in een kom. Schik de overige ingrediënten er op en overgiet met de soyasaus.

Tips

Zo makkelijk kan het zijn!
Meer inspiratie voor eten uit een kommetje vind je natuurlijk hier op de website.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept