Bowls, kommetjes, gevuld met lekkers. Ik hou er van. Een aantal ingrediënten bij elkaar zoeken, proeven, smaken combineren, dat is de kracht van een goed kommetje eten. En het oog wil ook wat, ze zien er ook vaak heel aantrekkelijk uit.
Mihoenbowl met mango
Een snel kommetje heerlijk vers eten. Dat wil je eigenlijk elke dag wel toch? Met bowls varieer je oneindig.
Porties 1 portie
Ingrediënten
- 1 blokje mihoen
- 80 gram gerookte kipfilet van een stukje of plakjes van de vleeswarenafdeling
- ½ mango in stukjes
- 1 klein handje cashewnoten ongebrand en ongezouten
- 1 bosui in ringetjes
- 2 eetlepels soyasaus
Instructies
- Kook of wel de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet het water af en doe de mihoen in een kom. Schik de overige ingrediënten er op en overgiet met de soyasaus.
Tips
Zo makkelijk kan het zijn!
Meer inspiratie voor eten uit een kommetje vind je natuurlijk hier op de website.