Soms zie je dingen op internet voorbij komen, die je eens moet proberen. Zo ook deze omeletwrap. De tortilla wordt op de omelet gelegd en bakt als het ware mee. Een prima combinatie!
Groentenomeletwrap
Een heerlijke thuislunch, deze wrap. Of, met een salade er bij, een complete lichte avondmaaltijd, Lekker is hij sowieso!
Porties 1 portie
Ingrediënten
- 2 eitjes
- ½ ui fijngesneden
- 1 paprika in kleine stukjes
- 1 tomaat in kleine stukjes
- 1 handje geraspte kaas
- 1 volkoren wrap
Instructies
- Tik je eitjes en klop ze los. Voeg de fijngesneden groenten toe en wat peper.
- Verhit een scheutje olie in een kleine koekenpan. Giet hierin de omelet. Bestrooi met de geraspte kaas. Zet de warmtebron laag om aanbranden te voorkomen. Als de kaas gesmolten is, leg je de wrap er op.
- Laat nog ongeveer vijf minuten doorgaren. Keer de wrapomelet met behulp van een bord. Indien nodig, laat nog even terugglijden in de pan en leg er een deksel op voor het laatste beetje garing.