Gevulde paprika’s

Gevulde paprika's

Gevulde paprika’s

Zo gemaakt, erg lekker, en een feestje op je bord. Terwijl je dit aan het eten bent, besef je maar weer eens dat lekker en gezond eten echt niet moeilijk hoeft te zijn…
Moeilijkheid goed te doen
Afwas heel weinig
Trefwoorden eitje gehakt paprika tomaat
Bereiding 25 minuten
Porties 1 portie
Calorieën 575kcal
Recept van Annemiek

Ingrediënten

  • 2 rode paprika's
  • 4 kleine tomaten
  • 150 gram mager gehakt
  • zout, peper en andere kruiden naar smaak
  • 1 eitje

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 220°.
  • Verdeel de paprika's in 4 helften. Eén helft snijd je in kleine blokjes. Ook de tomaat snijd je in kleine blokjes.
  • Bak het gehakt snel rul en bruin. Het hoeft nog niet door en door gaar te zijn. Voeg de gesneden paprika toe en bak even mee. Voeg daarna de tomaat en de kruiden toe, en bak dit ook nog even mee.
  • Vul de halve paprika's met dit mengsel. Klop een eitje even los en giet dit voorzichtig in de paprika's. Bak de paprika's in het midden van de voorverwarmde oven, voor ongeveer 15 minuten.

Tips

Ook lekker: strooi er nog een beetje kaas overheen. Vullen kan je met heel veel groenten doen. Je inspiratie vind je hier.

Nutrition

Calories: 575kcal

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept