Een goed begin van de dag is het halve werk. Nou, dit is een goed begin hoor! Een lekkere bananenpannenkoek met yoghurt, fruit en wat gezonde zaden en pitten. En, niet onbelangrijk, heeeel snel klaar.
Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden banaan eitje fruit Griekse yoghurt lijnzaad pompoenpitten vegetarisch
Bereiding 10 minutenmin
Porties 1portie
Calorieën 340kcal
Recept van Annemiek
Ingredients
2eieren
1banaan
snufjekaneel
1eetlepelGriekse yoghurt
100gramcantaloupeof ander fruit naar keuze
1/2eetlepelpompoenpitten
1/2eetlepelgebroken lijnzaad
Instructions
Meng in de keukenmachine de eieren, de banaan en een beetje kaneel. Giet dit mengsel in een koekenpan en bak de pannenkoek in ongeveer 10 minuten aan beide kanten. Tussendoor omdraaien gaat het makkelijkste met een grote deksel.
Leg de pannenkoek dubbel gevouwen op een bord. Schep er een grote eetlepel yoghurt bij, en leg het fruit ernaast. Even afmaken met pompoenpitten en wat gebroken lijnzaad.
Tips
Meer inspiratie voor lekkere ontbijtjes vind je natuurlijk ook hier.