Natuurlijk kun je ze in een pakje kopen. Maarrrr, zelf maken is makkelijk en heel erg lekker!
Zelfgemaakte wraps
Wraps zijn heerlijk als lunch of onderdeel van een avondmaaltijd. En zelf maken is echt niet moeilijk!
Porties 4 wraps
Benodigdheden
- deegroller
Ingrediënten
- 100 gram bloem
- 50 gram tarwemeel
- 6 gram bakpoeder
- 1 eetlepel kruiden naar smaak
- 2 eetlepels olie
- beetje water
Instructies
- Maak een deegje van de bloem, het meel, de bakpoeder, de kruiden, de olie en het water. Het deeg moet niet te nat, maar ook niet te droog zijn. Verpak het deeg in vershoudfolie en laat het minimaal een half uurtje rusten in de koelkast.
- Verdeel het deeg in 4 gelijke bolletjes en rol ze met de deegroller superdun uit. Bak de wraps daarna even om en om in de koekenpan (geen olie of boter nodig).
- Je kunt proberen of je de wraps kunt oprollen, maar de kans is groot dat ze daar iets te broos voor zijn. Deze zelfgemaakte versie leent zich meer voor besmeren en in puntjes snijden.
Tips
Zoek je ideeën wat je met de wraps kunt doen? We hebben er genoeg!