Zelfgemaakte wraps

Zelfgemaakte wraps

Natuurlijk kun je ze in een pakje kopen. Maarrrr, zelf maken is makkelijk en heel erg lekker!

Zelfgemaakte wraps

Wraps zijn heerlijk als lunch of onderdeel van een avondmaaltijd. En zelf maken is echt niet moeilijk!
Moeilijkheid niet moeilijk
Afwas normaal
Trefwoorden bloem kruiden veganistisch vegetarisch
Voorbereiding 10 minuten
Bereiding 2 minuten
Geduld als het deeg in de koelkast rust 30 minuten
Porties 4 wraps
Recept van Annemiek

Benodigdheden

  • deegroller

Ingrediënten

  • 100 gram bloem
  • 50 gram tarwemeel
  • 6 gram bakpoeder
  • 1 eetlepel kruiden naar smaak
  • 2 eetlepels olie
  • beetje water

Instructies

  • Maak een deegje van de bloem, het meel, de bakpoeder, de kruiden, de olie en het water. Het deeg moet niet te nat, maar ook niet te droog zijn. Verpak het deeg in vershoudfolie en laat het minimaal een half uurtje rusten in de koelkast.
  • Verdeel het deeg in 4 gelijke bolletjes en rol ze met de deegroller superdun uit. Bak de wraps daarna even om en om in de koekenpan (geen olie of boter nodig).
  • Je kunt proberen of je de wraps kunt oprollen, maar de kans is groot dat ze daar iets te broos voor zijn. Deze zelfgemaakte versie leent zich meer voor besmeren en in puntjes snijden.

Tips

Zoek je ideeën wat je met de wraps kunt doen? We hebben er genoeg!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept