Geduld als het deeg in de koelkast rust 30 minutenmin
Porties 4wraps
Recept van Annemiek
Benodigdheden
deegroller
Ingrediënten
100grambloem
50gramtarwemeel
6grambakpoeder
1eetlepelkruiden naar smaak
2eetlepelsolie
beetjewater
Instructies
Maak een deegje van de bloem, het meel, de bakpoeder, de kruiden, de olie en het water. Het deeg moet niet te nat, maar ook niet te droog zijn. Verpak het deeg in vershoudfolie en laat het minimaal een half uurtje rusten in de koelkast.
Verdeel het deeg in 4 gelijke bolletjes en rol ze met de deegroller superdun uit. Bak de wraps daarna even om en om in de koekenpan (geen olie of boter nodig).
Je kunt proberen of je de wraps kunt oprollen, maar de kans is groot dat ze daar iets te broos voor zijn. Deze zelfgemaakte versie leent zich meer voor besmeren en in puntjes snijden.
Tips
Zoek je ideeën wat je met de wraps kunt doen? We hebben er genoeg!