Supersnelle wrap pizza

Supersnelle wrap pizza

Verse pizza? Heerlijk. Maar een bodem zelf maken is best een karwei en de losse bodems die je kunt kopen zijn niet altijd even lekker. Dit is dé oplossing!

Supersnelle wrap pizza

Zin in pizza, maar dan gezond? Met deze variant eet je ook nog eens over twintig minuutjes.
Moeilijkheid eitje
Afwas geen
Trefwoorden champignons hoofdgerecht rucola salami tomaat wraps
Voorbereiding 5 minuten
Bereiding 15 minuten
Porties 1 portie
Recept van Gabrielle

Benodigdheden

  • oven

Ingrediënten

  • 2 kleine volkoren wraps (of één grote)
  • 1 eetlepel tomatenpuree ketchup kan ook
  • 8 plakjes flinterdun gesneden salami
  • 6 champignons in plakjes
  • 1 tomaat in stukjes
  • 1 handje geraspte kaas
  • 1 handje rucola

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°.
  • Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Verdeel de tomatenpuree met een lepel over de wraps. Leg hierop de plakjes salami, daarna de champignons en de tomaten. Bestrooi met geraspte kaas en wat oregano en schuif voor een kwartiertje de oven in. Hou ze wel in de gaten, die dunne wraps verbranden snel en da's zonde van je lekkere pizza.
  • Haal je wrappizza uit de oven en bestrooi met rucola.

Tips

Natuurlijk kun je met alle groenten en met of zonder vleeswaar aan de slag. En je kunt ook lekker een eitje tikken in het midden. Maak wel een beetje een kuiltje met je groenten dan, anders loopt al je ei van je pizza af.
Meer met wraps, salami, champignons, tomaat of rucola vind je door hier voor op het ingrediënt te klikken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept