Supersnelle shakshuka lasagne

Supersnelle shakshuka lasagne

Lasagne… altijd lekker! Met een eitje? Natuurlijk! En dan ook nog snel. Kan het beter?

Supersnelle shakshuka lasagne

Wat een heerlijke combinatie van twee toppers!
Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden eitje hoofdgerecht Italiaans pasta tomaat vegetarisch
Voorbereiding 5 minuten
Bereiding 20 minuten
Porties 1 portie
Recept van Gabrielle

Ingrediënten

  • 5 lasagnevellen
  • 1 blik tomatenblokjes met kruiden of voeg zelf Italiaanse kruiden toe
  • 1 eitje
  • 1 handje geraspte kaas

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Kook de lasagne 5 minuten voor in gezouten water, zodat de bladen zacht zijn.
  • Begin met een lasagnablad en ga stapelen met tomatenblokjes. Tik na het derde blad je eitje in de tomatensaus. Leg er voorzichtig nog een lasagnablad op, het laatste beetje saus en nog een lasagnablad. Bestrooi met geraspte kaas.
  • Schuif 20 minuten in de voorverwarmde oven. De dooier van je eitje is dan net gestold.

Tips

Dat is lekker! Maar dat is een eitje bijna altijd, je kunt er immers zo veel mee variëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept