Lasagne… altijd lekker! Met een eitje? Natuurlijk! En dan ook nog snel. Kan het beter?
Supersnelle shakshuka lasagne
Wat een heerlijke combinatie van twee toppers!
Porties 1 portie
Ingrediënten
- 5 lasagnevellen
- 1 blik tomatenblokjes met kruiden of voeg zelf Italiaanse kruiden toe
- 1 eitje
- 1 handje geraspte kaas
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Kook de lasagne 5 minuten voor in gezouten water, zodat de bladen zacht zijn.
- Begin met een lasagnablad en ga stapelen met tomatenblokjes. Tik na het derde blad je eitje in de tomatensaus. Leg er voorzichtig nog een lasagnablad op, het laatste beetje saus en nog een lasagnablad. Bestrooi met geraspte kaas.
- Schuif 20 minuten in de voorverwarmde oven. De dooier van je eitje is dan net gestold.
Tips
Dat is lekker! Maar dat is een eitje bijna altijd, je kunt er immers zo veel mee variëren.