Spitskool met ui en ei

Spitskool met ui en ei

Spitskool met ui en ei

Terwijl ik dit aan het maken was, dacht ik: misschien wel een beetje érg eenvoudig. Maar na één hap was ik overtuigd: echt een heerlijk recept.
Moeilijkheid goed te doen
Afwas normaal
Trefwoorden eitje koolhydraatarm spitskool ui zalm
Bereiding 10 minuten
Porties 1 portie
Calorieën 620kcal
Recept van Annemiek

Ingrediënten

  • 100 gram ui gesnipperd
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 250 gram spitskool dun gesneden
  • ½ kopje melk
  • peper en zout naar smaak
  • 150 gram zalmfilet
  • 2 eitjes

Instructies

  • Fruit het uitje met de kerriepoeder. Voeg de spitskool toe en bak even mee. Schenk de melk erbij en voeg naar smaak peper en zout toe. Laat dit een minuut of 7 lekker pruttelen, eerste helft met de deksel op de pan, daarna zonder. Af en toe doorroeren.
  • Bak ondertussen de zalmfilet en roerbak de eieren.
  • Schep de spitskool op een bord, verdeel het ei erover en maak het af met de zalmfilet.

Tips

Meer variaties met spitskool vind je ook hier op de website.

Nutrition

Calories: 620kcal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept