Pittig-frisse garnalen

Pittig-frisse garnalen

Een goed gevulde borrelplank is heerlijk in het weekend (of doordeweeks, wat jij wilt). Voeg ook eens wat tapas toe, zoals deze pittig-frisse garnalen.

Pittig-frisse garnalen

Een lekker borrelhapje dat ook nog eens snel klaar is.
Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden garnalen limoen pittig
Voorbereiding 10 minuten
Bereiding 5 minuten
Porties 1 schaaltje
Recept van Gabrielle

Ingrediënten

  • 100 gram grote garnalen gepeld en gekookt
  • 1 limoen
  • ½ eetlepel Sriracha saus

Instructies

  • Pers de limoen uit boven de garnalen en voeg de Sriracha toe. Goed mengen en circa 10 minuten laten marineren.
  • Bak de garnalen in een beetje olie tot ze wat knapperiger zijn. Schenk de resterende marinade over de gebakken garnalen.

Tips

Meer met garnalen, limoen of Sriracha? Vind je hier ook!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept