Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Paddenstoelen stamppot

Paddenstoelen stamppot

Herfst- en winterweer zijn perfect voor stamppotten. En deze heeft een extra herfstig sfeertje door de paddenstoelen.

Paddenstoelen stamppot

Een lekker warm stamppotje met dat koude weer. En de paddenstoelen geven het een fijne herfstige sfeer.
Moeilijkheid goed te doen
Afwas normaal
Trefwoorden aardappel champignons geitenkaas paddenstoelen vegetarisch
Voorbereiding 5 minuten
Bereiding 25 minuten
Porties 0
Recept van Gabrielle

Ingrediënten

  • 200 gram aardappelen geschild en in stukjes
  • 1 sjalotje of kleine ui fijngesneden
  • 1 teentje knoflook fijngesneden
  • 200 gram gemengde paddenstoelen in stukken
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 80 gram geitenkaas in stukjes
  • 20 gram walnoten fijngehakt

Instructies

  • Kook de aardappelblokjes in licht gezouten water in ongeveer 20 minuten gaar.
  • Bak de ui met de knoflook even aan in wat olie. Voeg de paddenstoelen toe en bak deze gaar en bruin.
  • Stamp de aardappels met de crème fraîche tot een smeuïge puree. Voeg de paddenstoelen, geitenkaas en walnoten toe en roer alles goed door elkaar.

Tips

Daar krijg je spontaan trek in meer stamppotjes van toch? Of iets anders met aardappelen of champignons, dat kan natuurlijk ook.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept