Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Lunchomelet met spinazie en tomaat

Lunchomelet met spinazie en tomaat

Thuiswerken? Thuis lunchen! En dat is lekker hoor, met zo’n omeletje.

Lunchomelet met spinazie en tomaat

Lekker met een broodje.
Moeilijkheid goed te doen
Afwas heel weinig
Trefwoorden bacon eitje lunch spinazie tomaat
Bereiding 10 minuten
Porties portie
Recept van Gabrielle

Ingrediënten

  • 1 plakje bacon
  • 1 handje spinazie
  • 1 tomaat in stukjes
  • 1 eitje
  • 1 klein handje geraspte kaas

Instructies

  • Verhit een wokpan of hapjespan en leg je spinazie hierin. Laat onder constant roeren even slinken en wat vocht verdampen. Voeg de tomatenstukjes toe en bak even mee. Neem de groenten uit de pan.
  • Bak het plakje bacon in dezelfde pan en voeg daarna de spinazie en tomaat toe. Tik je eitje en klop het even los. Giet het in de pan en kruid naar smaak.
  • Bestrooi met geraspte kaas en leg een deksel op de pan zodat je eitje snel gaar is en de kaas mooi smelt.

Tips

Met de ingrediënten van dit omeletje kun je natuurlijk nog veel meer: klik maar op spinazie, eitje, tomaat of bacon.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept