Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Koude pindasaus

Pindasaus

Pindasaus… die hoeft niet altijd warm te zijn hoor. Kijk maar…

Koude pindasaus

Pindasaus is zó lekker, en als je hem zelf maakt nog gezond ook. Bevat wel wat calorieën, maar met flink wat yoghurt er door heb je goed veel saus, waar je lekker van kunt genieten.
Moeilijkheid goed te doen
Afwas heel weinig
Trefwoorden gezond ketjap makkelijk pinda pindasaus tahin ui
Bereiding 15 minuten
Porties potje
Calorieën 475kcal
Recept van Annemiek

Ingrediënten

  • 50 gram ongezouten pinda's
  • 3 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 klein uitje gesnipperd
  • 1 teentje knoflook fijngesneden
  • 1 eetlepel tahin
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 1 theelepel laos
  • 1 theelepel djahé

Instructies

  • Bak in een klein pannetje in wat olie even het uitje en de knoflook.
  • Doe dit samen met alle andere ingrediënten in de keukenmachine en maal het goed fijn. Voeg eventueel naar smaak nog wat ketjap toe.

Tips

Erg lekker bij gadogado-groenten (en met een eitje erbij natuurlijk)! Kan ook prima bij een stukje kip (met groenten en rijst bijvoorbeeld). En die overgebleven Griekse yoghurt kan bijna overal door.

Nutrition

Calories: 475kcal

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept