Eén jaar Eitje

Vandaag bestaat Het getikte eitje precies één jaar! Een jaar met elke dag minstens één nieuw recept voor het eenpersoonshuishouden. Recepten met en zonder ei, voor één of meer eters, soepjes, hoofdgerechten, salades, lunches, desserts, sausjes en smeersels. Er staan nu 420 recepten op de website.

[wpupg-grid-with-filters id=”eitje-1-jaar”]

Een andere weg

Vanaf nu gaat het Eitje een iets andere weg in. Er komen nog steeds met regelmaat nieuwe recepten online én op Instagram, Facebook en Pinterest. Maar niet meer élke dag een nieuw recept.

Ik heb zo veel lekkere dingen gemaakt het afgelopen jaar en nieuwe dingen geleerd, ik heb er ook veel zin in om sommige gerechten daarvan weer opnieuw te maken. Misschien met een twist, misschien precies hetzelfde. Dat zal ik zeker delen op mijn social media.

[wpupg-grid id=”eitje-1-jaar-borrel”]

Recepten van anderen

Inspiratie vind ik overal, dus ook in kookboeken en bij andere foodbloggers. Mijn recepten zijn dan altijd net weer anders omdat ik ook graag nieuwe combinaties uitprobeer en omdat veel recepten van anderen niet bedoeld zijn voor één persoon.

De komende tijd wil ik meer recepten van anderen echt helemaal gaan uitproberen. Je zult dus ook regelmatig referenties naar andere foodbloggers of naar kookboeken gaan vinden.

Lijstjes

[wpupg-grid id=”eitje-1-jaar-risotto”]

Tot slot wordt het, met zo veel om uit te kiezen, ook tijd voor lijstjes. Dus je zult de lekkerste risotto’s of de makkelijkste lunches voorbij zien komen. En wie weet, ook wel suggesties voor een compleet menu voor een etentje!

Ik beleef nog steeds heel veel plezier aan het koken én delen van mijn recepten. Tips en suggesties zijn altijd welkom! Ik beloof dat ik ze allemaal zal lezen.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *