Zelfgemaakte wraps met roomkaas en zalm

Zelfgemaakte wraps met roomkaas en zalm

De wraps van afgelopen woensdag zijn op veel manieren lekker. Bijvoorbeeld op deze manier, met roomkaas en zalm.

Zelfgemaakte wraps met roomkaas en zalm

Lekker als lunch, bij een high-tea of een borrel: deze zelfgemaakte wraps zijn in een mum van tijd helemaal op!
Moeilijkheid niet moeilijk
Afwas normaal
Trefwoorden bloem gerookte zalm kruiden roomkaas
Bereiding 45 minuten
Porties 2 porties
Calorieën 600kcal
Recept van Annemiek

Benodigdheden

  • deegroller

Ingrediënten

  • 100 gram bloem
  • 50 gram tarwemeel
  • 6 gram bakpoeder
  • 1 eetlepel kruiden naar smaak
  • 2 eetlepels olie
  • beetje water
  • paar eetlepels smeerbare roomkaas
  • 200 gram gerookte zalm
  • paar takjes bieslook in kleine stukjes gesneden
  • paar draaien peper uit de pepermolen

Instructies

  • Maak een deegje van de bloem, de tarwemeel, de bakpoeder, de kruiden, de olie en het water. Het deeg moet niet te nat, maar ook niet te droog zijn. Verpak het deeg in vershoudfolie en laat het minimaal een half uurtje rusten in de koelkast.
    Verdeel het deeg in 4 gelijke bolletjes en rol ze met de deegroller superdun uit. Bak de wraps daarna even om en om in de koekenpan (geen olie of boter nodig).
  • Je kunt proberen of je de wraps kunt oprollen, maar de kans is groot dat ze daar iets te broos voor zijn. Besmeer een wrap met een lekkere laag roomkaas, bestrooi met bieslook, beleg met zalm, bestrooi met peper naar smaak en leg er nog een wrap bovenop (die je ook hebt besmeerd met roomkaas natuurlijk). Snijd de wraps vervolgens in een paar puntjes en ze zijn klaar om te serveren.

Tips

Lekker als lunch of bij de borrel.
En… ze passen erg goed in een zelfgemaakte high-tea!

Nutrition

Calories: 600kcal

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept