Tosti met peer en geitenkaas

Tosti met peer en geitenkaas

De tijd dat een tosti standaard met ham en kaas gemaakt wordt is wel voorbij toch? Deze is in ieder geval heel anders. En heel lekker!

Tosti met peer en geitenkaas

Tosti, croque monsieur. Maakt niet uit hoe je 'm noemt, een setje warme getoaste boterhammen met iets lekkers er tussen is altijd goed. Probeer deze variant eens.
Moeilijkheid niet moeilijk
Afwas weinig
Trefwoorden brood geitenkaas peer tosti vegetarisch
Voorbereiding 5 minuten
Bereiding 5 minuten
Porties 1 portie
Recept van Gabrielle

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 2 sneetjes (tosti)brood
  • 1 rijpe peer
  • 5 plakjes geitenkaas van een rol, of twee plakjes uit een pakje
  • 1 eetlepel granaatappelpitjes

Instructies

  • Laat de grillpan heet worden.
  • Besmeer de sneetjes brood aan beide kanten dun in met boter en rooster ze in de grillpan ongeveer 1 minuut aan elke kant. Neem ze uit de pan.
  • Snijd dunne plakken van de peer en rooster deze ook even kort (15 seconden per kant).
  • Bouw je tosti met één sneetje brood, de helft van de perenplakjes, de geitenkaas, granaatappelpitjes, de rest van de peer en tot slot het tweede sneetje brood. Bestrooi tussendoor met peper naar smaak.
  • Leg de hele tosti nog even terug in de grillpan om de kaas een beetje te laten smelten, ongeveer één minuut per kant.

Tips

Krijg je meteen zin in iets anders met fruit? Of heb je trek in een ander broodje of iets anders met geitenkaas. Kan allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept