Pangafilet met pittige salsa

Pangafilet met pittige salsa

Vis… eigenlijk eet ik het niet vaak genoeg. Zeker als ik dan weer wat recepten met vis maak, realiseer ik me weer hoe gemakkelijk het eigenlijk is. Super smaakvol en snel klaar, dus volledig ‘Eitje-proof’.

Pangafilet met pittige salsa

Een eenvoudig en fris visgerechtje.
Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden chili sjalot tomaat vis
Voorbereiding 5 minuten
Bereiding 5 minuten
Porties 1 portie
Recept van Gabrielle

Benodigdheden

  • hakmolen

Ingrediënten

  • ½ pangafilet
  • chilikruiden naar smaak
  • 3 kleine trostomaatjes
  • 1 sjalotje

Instructies

  • Wrijf de vis in met wat olie en chilikruiden. Laat even intrekken.
  • Hak intussen (in de hakmolen of met de hand) de tomaatjes met het sjalotje fijn. Voeg de chilikruiden en een klein scheutje (citroen)olie toe.
  • Bak de vis aan beide kanten circa drie minuten. Serveer met de salsa.

Tips

Lekker met gekookte aardappels en een groene salade.
Trek in vis gekregen? Je vindt hier inspiratie genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept