Vis… eigenlijk eet ik het niet vaak genoeg. Zeker als ik dan weer wat recepten met vis maak, realiseer ik me weer hoe gemakkelijk het eigenlijk is. Super smaakvol en snel klaar, dus volledig ‘Eitje-proof’.
Pangafilet met pittige salsa
Een eenvoudig en fris visgerechtje.
Porties 1 portie
Benodigdheden
- hakmolen
Ingrediënten
- ½ pangafilet
- chilikruiden naar smaak
- 3 kleine trostomaatjes
- 1 sjalotje
Instructies
- Wrijf de vis in met wat olie en chilikruiden. Laat even intrekken.
- Hak intussen (in de hakmolen of met de hand) de tomaatjes met het sjalotje fijn. Voeg de chilikruiden en een klein scheutje (citroen)olie toe.
- Bak de vis aan beide kanten circa drie minuten. Serveer met de salsa.
Tips
Lekker met gekookte aardappels en een groene salade.
Trek in vis gekregen? Je vindt hier inspiratie genoeg.