Waarom zou je altijd zoete pannenkoeken maken? Deze hartige variant is minstens zo lekker.
Champignon pannenkoeken
Hartige pannenkoeken, heerlijk!
Porties 2 porties
Ingrediënten
- 1 ui gesnipperd
- 1 teentje knoflook fijngesneden
- 400 gram champignons in stukken
- ½ pak pannenkoekenmix
- 400 ml melk
- 1 eitje
- oregano
- 2 handjes geraspte kaas
Instructies
- Fruit de ui met de knoflook even aan. Voeg daarna de champignons toe en bak deze mee tot ze bruin en gaar zijn.
- Maak intussen de pannenkoekmix volgens de aanwijzigen op de verpakking. Voeg royaal peper en oregano toe aan het beslag.
- Bak mooie dunne pannenkoeken. Roer steeds het beslag even door, anders gaan de kruiden allemaal bij elkaar zitten.
- Beleg de pannenkoeken met het champignonmengsel en wat geraspte kaas en rol ze op.
Tips
Trek in iets anders met champignons of zoek je andere ideeën met pannenkoeken? Daar helpen we je graag bij.