Restaurant bloopers – deel 1

Boeuf bourguignon - Het getikte eitje Restaurantbloopers

Yep, ook in een restaurant ga je wel eens de fout in. Als je de (taal van de) kaart niet helemaal begrijpt bijvoorbeeld….

Dat overkwam mijn lief D destijds. Op vakantie in Parijs gingen we uit eten en voordat hij bestelde, zei hij dat hij trek had in een lekker stukje vlees. Prima, dat stond ook wel op de kaart. Toen de bestelling werd opgenomen, bestelde hij tot mijn verbazing in overigens prima Frans Boeuf Bourguignon. Heerlijk, maar dat bedoelde hij volgens mij niet helemaal met een lekker stukje vlees… Ik bestelde voor de zekerheid iets dat we allebei lekker vonden.

Boeuf bourguignon

Het hoofdgerecht werd geserveerd en ik zie nog de teleurgestelde blik op zijn gezicht :-(. Dát was niet wat hij had bedoeld, bij Boeuf dacht hij aan… juist, een lekker stukje vlees. Niet lekkere stukjes vlees in een fantastische saus!

Je raadt het al, we hebben van bord gewisseld. En allebei heerlijk genoten van het door ons bestelde eten.

Blijf proberen!

Liefs, Gabrielle

PS: binnenkort maar weer eens aan de slag met de stoofpan… houd de site in de gaten, eens kijken of we een Eitje-proof variant kunnen maken van deze Franse klassieker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *