Omelet-pannenkoek-wrap met ham uit de oven

Omelet-pannenkoek-wrap met ham uit de oven

Omelet-pannenkoek-wrap met ham uit de oven

Is het een omelet? Is het een pannenkoek? Is het een wrap?
Het is gewoon een hele lekkere combinatie van alle 3! Zo dun als een omeletje, maar toch stevig als een pannenkoek door de bloem, zodat je ze kunt rollen en eten als een wrap.
Je kunt ze vullen met groenten naar keuze, de serranoham uit de oven erbij is een échte aanrader!
Moeilijkheid goed te doen
Afwas normaal
Trefwoorden eitje groentenmix omelet pannenkoek wraps
Bereiding 20 minuten
Porties 1 portie
Calorieën 400kcal
Recept van Annemiek

Ingrediënten

  • 2 eitjes
  • 1 flinke scheut magere melk
  • 20 gram tarwebloem gezeefd
  • 200 gram (roerbak-)groenten naar keuze
  • 50 gram serrano ham

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°.
    Meng ondertussen in een kom de eitjes, melk, bloem en kruiden naar keuze met een mixer goed door elkaar. Let er op dat er geen klontjes meer in zitten.
  • Verdeel de ham over een bakpapiertje op een bakplaat en schuif de bakplaat in de oven. Kijk regelmatig even of het goed gaat. De ham heeft ongeveer 15 minuten nodig, maar mag niet té donker worden.
  • Bak van het mengsel 2 dunne omelet-pannenkoek-wraps. Laat ze even kort een beetje afkoelen. Bak daarna in dezelfde pan de (roerbak-)groenten.
  • Schep de groenten in het midden van de omelet-pannenkoek-wraps, rol ze op, en serveer met de ham uit de oven!

Tips

Trek in een andere omelet? Kan ook!

Nutrition

Calories: 400kcal

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept