Mexicaans gehaktbrood
Gehaktbrood, altijd lekker! Je geeft er makkelijk een Mexicaans en superlekker tintje aan. Ik heb het deze keer gegeten met crackertjes, maar de volgende keer komen er zeker (zelfgemaakte) nachochips bij.
Porties 1 portie
Benodigdheden
- oven
Ingrediënten
- 100 gram (mager) gehakt
- 1 klein eitje
- 1 eetlepel maïskorrels
- 1 puntpaprika in kleine blokjes
- 2 eetlepels kleine erwtjes
- 1 kleine tomaat ontveld en in kleine blokjes
- 1 theelepel tomatenpuree
- 1 eetlepel picadillokruiden
- 1 eetlepel verse peterselie fijngesneden
- 2 eetlepels paneermeel
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Meng alle ingrediënten in een kom door elkaar. Voeg zoveel paneermeel toe als nodig is. Het mengsel mag smeuïg zijn, maar niet te nat.
- Doe het mengsel in een kleine ovenschaal en zet de ovenschaal in de oven, voor 40 minuten. De laatste 5 minuten kun je er eventueel nog wat geraspte kaas over strooien!