HamKaasCake

HamKaasCake

HamKaasCake

Eten is nóg lekkerder wanneer het er mooi uit ziet. Dat is zeker het geval met deze goedvullende, en dus avondmaaltijdwaardige, HamKaasCake! Enne, je bent even aan het wikkelen, maar het is niet ingewikkeld!! 😉
Moeilijkheid goed te doen
Afwas heel weinig
Trefwoorden broccoli cheddar eitje ham koolhydraatarm puntpaprika rauwe ham roomkaas
Bereiding 45 minuten
Porties 2 porties
Calorieën 600kcal
Recept van Annemiek

Benodigdheden

  • cakevorm

Ingrediënten

  • 150 gram Coburger gerookte rauwe ham
  • 150 gram tostiham
  • 150 gram Cheddar geraspt
  • 200 gram broccoli goed fijngehakt
  • 1 zoete puntpaprika in kleine stukjes gesneden
  • 2 eitjes
  • 2 eetlepels Philadelphia naturel light, of een andere roomkaas
  • 1 theelepel uienpoeder

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°. Spray een beetje olie in de cakevorm. Bekleed daarna eerst het cakeblik met de rauwe ham. Vervolgens die laag helemaal bedekken met de tostiham.
  • Meng in een kom alle overige ingrediënten goed door elkaar. Verdeel dit over de cakevorm en druk goed aan. Vouw de ham hier netjes overheen.
  • Bak de cake 25 à 30 minuutjes in de oven, Daarna direct serveren en genieten maar!

Tips

Misschien heb je nog broccoli over, dan vind je hier genoeg inspiratie om er weer iets lekkers mee te maken.

Nutrition

Calories: 600kcal

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept