Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print dit recept
Spaghetti met garnalen en rucolapesto
Een heerlijk fris en zomers gerechtje, deze spaghetti met garnalen en rucolapesto.
Moeilijkheid
eitje
Afwas
normaal
Trefwoorden
garnalen knoflook limoen parmezaan pasta pesto pijnboompitjes rucola sriracha tomaat
Voorbereiding
5
minuten
min
Bereiding
10
minuten
min
Porties
1
portie
Recept van
Gabrielle
Benodigdheden
Nutribullet
Ingredients
80
gram
spaghetti
1
eetlepel
limoensap
1
theelepel
Sriracha saus
2
eetlepels
olijfolie
100
gram
garnalen
gepeld
handje
rucola
1
teentje
knoflook
30
gram
Parmezaanse kaas
verbrokkeld
1
eetlepel
pijnboompitjes
10
snoeptomaatjes
gehalveerd
Instructions
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de Sriracha met het limoensap en één eetlepel olijfolie en marineer hierin de garnalen een minuut of vijf, zodat ze al wat beginnen te garen.
Maak de pesto door de rucola, knoflook, kaas, pijnboompitjes en olijfolie te mengen in de Nutribullet. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de garnalen kort met de aanhangende marinade tot ze mooi roze zijn.
Schep de pesto en tomaatjes door de afgegoten spaghetti en meng tot slot de garnalen er door.
Tips
Dat smaakt naar zomer! En naar meer met
garnalen
misschien? Of meer
spaghetti
, of misschien meer met
tomaat
? Inspiratie genoeg.