Lekker snel klaar en volop smaak, dit kommetje couscous met abrikozen.
Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden abrikozen couscous gehakt kikkererwten ras el hanout rozijnen
Voorbereiding 5 minutenmin
Bereiding 5 minutenmin
Porties 1portie
Recept van Gabrielle
Ingredients
70gramcouscous
1eetlepelrozijnen
2theelepelscouscouskruidenof een half bouillonblokje
80gramgehaktnaar keuze
1eetlepelras el hanout
2abrikozenvers, in plakjes
1blikjekikkererwtenuitgelekt
Instructions
Meng de couscous met de rozijnen en de couscouskruiden. Giet er kokend water op tot het geheel net onder water staat en laat zo afgedekt vijf minuten wellen.
Rul het gehakt in wat water of olie los. Bak de ras en hanout even mee zodat de smaak zich goed verspreidt. Bak de abrikozen even mee en voeg de kikkererwten daarna toe om ze mee te warmen.
Schep de couscous door het gehakt en warm alles goed door.