Een lichte spaghetti met heeeeel veel champignons. Echt comfort food voor een wat frissere zomeravond.
Moeilijkheid eitje
Afwas normaal
Trefwoorden champignons knoflook paddenstoelen pasta spaghetti ui vegetarisch
Voorbereiding 5 minutenmin
Bereiding 10 minutenmin
Porties 2porties
Recept van Gabrielle
Ingredients
180gramspaghetti
1uigesnipperd
2teentjesknoflookfijngesneden
2doosjeschampignonsbijvoorbeeld witte en kastanjechampigons, in plakjes
100gramgeraspte kaas30+ als je 't licht wilt houden
Instructions
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de ui met de knoflook even aan in (flink wat) olijfolie. Voeg, als de ui glazig ziet, de champignons toe en bak ze al roerend rustig bruin. Kruid naar smaak met zwarte peper.
Giet de spaghetti af en schep het paddenstoelenmengsel er goed door. Voeg de kaas eraan toe en schep alles nogmaals in de warme pan goed door, zodat de kaas draderig wordt.