De Mexicaanse variant op het oer-Hollandse broodje kaas.
Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden avocado chili kaas tomaat vegetarisch wraps
Voorbereiding 5 minutenmin
Bereiding 5 minutenmin
Porties 1portie
Recept van Gabrielle
Ingrediënten
2kleine wraps
2handjesgeraspte kaasbijvoorbeeld Tex-Mex kaas of cheddar, maar elke geraspte kaas kan
½theelepelchilivlokken
1kleinetomaatin plakjes
½avocadoin plakjes
Instructies
Leg de wraps naast elkaar op je werkblad en strooi op elke wrap voor de helft kaas. Verspreid het chilipoeder er over en vouw de wrap dicht.
Bak de wraps samen in een droge, hete koekenpan ongeveer drie minuten aan elke kant, zodat de kaas gaat smelten en de wraps een beetje bruin worden. Je kunt ze ook in de magnetron leggen voor één minuut.
Leg de plakjes tomaat en avocado op de wrap en vouw nogmaals dubbel totdat je een kwart hebt. Pas op: heet! En lekker!
Tips
Kaas is eigenlijk bijna overal lekker over of bij. En met wraps kun je ook al alle kanten op.