Wat een lekkere combinatie is dit. Zoete druiven, pittige rucola, zachte gerookte kip. Dat past prima bij elkaar.
Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden druiven eten uit een kommetje kip pasta rucola tomaat vinaigrette
Bereiding 10 minutenmin
Porties 1portie
Recept van Gabrielle
Ingredients
80grampastabijvoorbeeld penne
1handjerucola
4kleinetrostomaatjesin stukken
1klein trosjewitte druivenzonder pit
1klein trosjerode druivenzonder pit
3eetlepelsbasis vinaigrettemet of zonder honing
80gramgerookte kipin dunne plakjes, of gebruik gesneden (gerookte) kipfilet
Instructions
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schik in een kom alle ingrediënten, met de kip bovenop. Druppel hier de vinaigrette overheen. Als je 't hebt, kun je er nog wat blaadjes verse tijm over strooien.
Tips
Hier is het recept voor basis vinaigrette. En als je een andere pastabowl wilt eten, vind je daar ook inspiratie voor op deze website.