Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print dit recept
Pasta met basilicum-tijmpesto
Heerlijk, deze variant op de klassieke pasta pesto. Citroen en tijm zijn altijd goede vriendjes en maken deze pesto net wat frisser.
Moeilijkheid
eitje
Afwas
heel weinig
Trefwoorden
basilicum cashewnoten citroen parmezaan pasta tijm vegetarisch
Voorbereiding
5
minuten
min
Bereiding
10
minuten
min
Porties
1
portie
Recept van
Gabrielle
Benodigdheden
Nutribullet
Ingrediënten
75
gram
spaghetti
20
gram
basilicum blaadjes
10
gram
tijm blaadjes
25
gram
Parmezaanse kaas
geraspt
15
gram
cashewnoten
fijngehakt
1
eetlepel
citroensap
1
scheutje olijfolie
peper en zout uit de molen
Instructies
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe alle overige ingrediënten in de Nutribullet en maal tot pesto in de consistentie die je zelf lekker vindt.
Schep de pesto door de warme spaghetti. Voeg naar smaak nog wat Parmezaan toe.
Tips
De rest van de
pesto
kun je in een schoon afgesloten potje een week in de koelkast bewaren. Meer variëren met
pasta
? Doe hier inspiratie op.