Wat te doen als de dille in je moestuintje als een razende aan het groeien is? Nou, bijvoorbeeld samen met een stukje zalm in een pakketje doen en vervolgens de oven het werk laten doen...
Moeilijkheid goed te doen
Afwas heel weinig
Trefwoorden aardappel bimi dille vis zalmfilet
Bereiding 30 minutenmin
Porties 1portie
Calorieën 444kcal
Recept van Annemiek
Ingredients
125gramzalmfilet zonder huid
200gram aardappelschijfjes
200grambimi
schijfjecitroen
flinke handverse dille
Instructions
Leg een flink stuk aluminiumfolie op je aanrecht en leg daarover een vel bakpapier. Leg daarop in het midden de zalm, en daarnaast aan de ene kant de aardappeltjes en aan de andere kant de bimi. Verdeel de dille over de zalm, en leg daarbovenop een schijfje citroen.
Vouw nu het pakketje goed dicht, het mag niet open staan. Leg het pakketje in de oven (200°) voor ruim 25 minuten.
Het pakketje openvouwen op een bord en je kunt direct gaan genieten.