Hopla, snel klaar, dit superlekkere broodje. Stevige smaken, zo met de ham en de kruidenboter. En flink vullend ook nog eens. Met een groene salade er bij een prima makkelijke avondmaaltijd!
Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden ham kaas kruidenboter stokbrood ui
Bereiding 10 minutenmin
Porties 1portie
Calorieën 750kcal
Recept van Annemiek
Benodigdheden
oven
Ingredients
½stokbrood
50 gramkruidenboterbij voorkeur zelfgemaakt
1kleineuiin halve ringen
6plakjesrauwe hambijvoorbeeld Coburger
75gramgeraspte kaas
Instructions
Verwarm de oven voor op 200°.
Snijd het stokbrood in 6 langwerpige plakken. Besmeer deze plakken ruim met kruidenboter. Verdeel het uitje over de kruidenboter. Beleg daarna ieder plak stokbrood met een hele plak ham. En maak het geheel af met de geraspte kaas.
Schuif voor ongeveer 10 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Tips
Da's makkelijk en snel klaar. Meer recepten met die lekkere rauwe ham vind je ook hier.