Alles uit één pan, dat is makkelijk. Weinig afwas, snel klaar... en dan ook nog een gerecht boordevol smaak. Dat is 'Eitje-proof' koken.
Moeilijkheid eitje
Afwas heel weinig
Trefwoorden mais pasta Spaanse peper veganistisch vegetarisch zwarte bonen
Voorbereiding 5 minutenmin
Bereiding 10 minutenmin
Porties 1portie
Recept van Gabrielle
Ingredients
1sjalotjefijngesneden
¼Habanero of andere Spaanse peperfijngesneden
2eetlepelstomatenpuree
80grampenneof een andere pastasoort
1klein blikjezwarte bonenuitgelekt
½klein blikjemais
Instructions
Fruit het sjalotje met de Spaanse peper in wat olie aan. Voeg na 1 minuut de tomatenpuree toe en bak even mee. Voeg dan de pasta toe en 300ml water.
Breng aan de kook en kook ongeveer 9 minuten totdat de pasta al dente is. Giet eventueel overtollig vocht af, op ongeveer twee eetlepels na. Voeg de zwarte bonen en de mais toe en warm even mee.
Tips
Smaakte het? Als je nog meer inspiratie zoekt voor makkelijke pastasauzen, zoek dan niet verder.