Verhit wat olie in een koekenpan en bak hierin de knoflook, champignons en paprika snel (bijna) gaar.
Snijd een kapje van je broodje en hol het uit. Leg het broodje en kapje op een met bakpapier beklede bakplaat of ovenschaal. Tip: bak het broodkruim gewoon lekker mee in de oven, dat zijn de croutons voor je eerstvolgende salade.
Schep het groentenmengsel in het uitgeholde broodje.
Bestrooi met de gedroogde kruiden, peper en zout naar smaak en de geraspte kaas.
Schuif het geheel voor 8-10 minuten in de hete oven tot de broodjes gaar zijn. Gebruik hiervoor de tijd die op de verpakking staat.
Tips
Variëren? Je kunt de binnenkant van de broodjes ook eerst insmeren met roomkaas. Met de kruiden kun je alle kanten op: van Italiaans tot pittig met cayennepeper of chili flakes. Minder (of geen) kaas maakt het minder zwaar en je kunt natuurlijk een ander groentenmengsel gebruiken. Of probeer deze variant met een eitje eens!