Klinkt gek? Dat kan, maar het smaakt echt heerlijk!
Moeilijkheid eitje
Afwas normaal
Trefwoorden aardbeien biefstuk fruit hoofdgerecht vlees
Voorbereiding 5 minutenmin
Bereiding 10 minutenmin
Porties 1portie
Recept van Gabrielle
Ingrediënten
1biefstuk of, heel luxe, ossenhaasje op kamertemperatuur
5groteaardbeiengewassen
1eetlepelbalsamico azijn
zwarte peper
Instructies
Bak de biefstuk in wat olie of boter rondom bruin en dan totdat hij zo gaar is als je lekker vindt. Bestrooi een stuk aluminiumfolie met grof zout en leg daarop je gebakken biefstukje. Vouw goed dicht en laat nog een paar minuten rusten.
Pureer de aardbeien met de balsamico azijn en zwarte peper naar smaak.
Giet je saus over de biefstuk.
Tips
Lekker met gekookte (nieuwe) aardappeltjes of snelle aardappelgratin en een lichte groene salade.