Tik je eitje en klop het even los met de mosterd, knoflook, tijm en tabasco. Voeg het gehakt en de tomatenpuree toe en kneed goed door. Voeg daarna het sjalotje, de maïs en het paneermeel toe en zorg dat het een samenhangend geheel wordt.
Bekleed een éénpersoons bakvorm eventueel met bakpapier en leg de bacon er in zodat er nog flapjes uitsteken. Leg daarin je gehaktmengsel en vouw de bacon dicht.
Meng de ahornsiroop, ketchup en azijn door elkaar en bestrijk hiermee je gehaktbroodje. Schuif voor 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Tips
Lekker met een gepoft aardappeltje (paar gaatjes in een schoongeboende aardappel prikken, 2x 5 minuten op een bord in de magnetron op 750W). Als je ingrediënten over houdt, kun je het broodje natuurlijk morgen weer maken, het is zó lekker. Maar hier zijn nog wat ideetjes: met gehakt, eitje, maïs en bacon.